EasyIoT on Sinology Server? **WORKING** & MacOSX!

4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #2840 by piman
ok, I have mono installed as far as I know it is the latest version from Qnap app Store,my EasyIoT server directory has all the right privileges that I am aware of, not sure what you mean by "755"?.





This occurs when trying to update automation script






This is what happens when I try to clear the history






This occurs when i closedown the Easyiot server






This seems a bit strange was running okay then for no reason at all I start to get this error. :huh:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #2841 by piman
.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 5 months ago #2842 by Nico
755 if file permission.
Check that all files and folder have this.

For the rest weird?!! I would need the easyIoT source file to understand what's happening.
Didi you check the log?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 5 months ago #2851 by EasyIoT

piman wrote: Okay done some testing and everything's okay but having problems with SQL Lite database try replacing it with the raspberry pi version but this does not work for me Windows version works or allows the program to run but no data is recorded, any ideas or help would be appreciated.
Thanks.


Try some other SQLite library available here: www.sqlite.org/download.html .
Replace System.Data.SQLite.dll file.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.492 seconds

Forum latest

  • No posts to display.