Problems within MQTT client

5 years 11 months ago #2364 by piman
Hi I'm experiencing more problems within MQTT client, I create 1 nodes with 3 Child no problem, I create another exactly the same with separate load IDs i.e...N1S0,N1S1,N1S2 for the first load and thenN2S0,N2S1,N2S2, but for some reason EasyIoT server change is my node details copying the last or first node


Also I seem to get system errors when closing down EasyIoT server


I am using the raspberry pi2 image which I've downloaded and installed several times, is it possible for a fix for these issues thank you appreciate your help Andy.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 11 months ago #2374 by EasyIoT
Replied by EasyIoT on topic Problems within MQTT client

piman wrote: Hi I'm experiencing more problems within MQTT client, I create 1 nodes with 3 Child no problem, I create another exactly the same with separate load IDs i.e...N1S0,N1S1,N1S2 for the first load and thenN2S0,N2S1,N2S2, but for some reason EasyIoT server change is my node details copying the last or first node


Also I seem to get system errors when closing down EasyIoT server


I am using the raspberry pi2 image which I've downloaded and installed several times, is it possible for a fix for these issues thank you appreciate your help Andy.


Yes, I can replicate this. I will fix that...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 11 months ago #2383 by EasyIoT
Replied by EasyIoT on topic Problems within MQTT client
Stop server and replace driver file with file in attachment and start server. Please report if now it's ok.

File Attachment:

File Name: MQTTClientDriver.zip
File Size:8 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 11 months ago #2397 by piman
Replied by piman on topic Problems within MQTT client
Thanks Mr EasyIoT .
The nodes holding their own numbers, but seem to have a strange pattern of numbering



I left it running late last night, only to found in the morning it had crash with the error of



Had to restart MQTT client.
Also when shutting down EasyIoT server I get the error of >



All other functions seem normal will continue testing and well let you know of any minor little bugs.
Thanks.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 11 months ago #2411 by piman
Replied by piman on topic Problems within MQTT client
Getting More MQTT errors, this is after running for over 24 hours



Also the data is not been logged correctly within the log graph.


I have checked my settings and my step settings is not enabled.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 10 months ago #2417 by EasyIoT
Replied by EasyIoT on topic Problems within MQTT client

piman wrote: Getting More MQTT errors, this is after running for over 24 hours



Also the data is not been logged correctly within the log graph.


I have checked my settings and my step settings is not enabled.


I've changed some things. Please try new MQTT driver in attachment. I'm not using this driver, so I don't have real test example for driver, but hope now it will work.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: piman

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.121 seconds