Adding node

5 years 10 months ago - 5 years 10 months ago #2530 by javier
Adding node was created by javier
Hi

I write this post because I can't enable my sensor drivers on Web page.

I have other esp8266 sensors working and now I'm trying to configure NRF24L01, I bought 2 smd NRF24L01

I conected 1 to the rpi with the as the tutorial shows with 1 capacitor between vcc and gnd.

The rpi has the image I download in this page and I enable the spi in the configuration and installed mono-complete
I can't configure the permissions because the server it's started and I don't know how to stopped but I read an instructable that don't say nothing about this and I think it's not necessary if I downloaded the image.

When I go to my Web server in configuration drivers mysensors I enable it but don't apear nothing, I go return and when I click on mysensors it's disable

I don't know what I'm doing wrong I need your help please!


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 10 months ago #2531 by javier
Replied by javier on topic Adding node
I think it's because I'm using clon nrlf
It's posible that this modules don't work? m.aliexpress.com/item/32314844430.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 10 months ago #2539 by EasyIoT
Replied by EasyIoT on topic Adding node
Try to run EasyIoT server in terminal mode to see if NRF is detected.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.361 seconds