Cloud service down???

11 months 2 weeks ago #3815 by rriss
I just signed up yesterday and can log in to main page, but yesterday IoT-Cloud said login failure. Now today, IoT-Cloud page will not even load.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 2 weeks ago #3816 by EasyIoT

rriss wrote: I just signed up yesterday and can log in to main page, but yesterday IoT-Cloud said login failure. Now today, IoT-Cloud page will not even load.


Hi, Cloud service is fine. I guess you login with invalid username and password too many times (WEB interface or MQTT API) and your IP is temporary banned.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 1 week ago #3818 by rriss
Ok... I figured out what I did wrong. I didn't realize you had to register twice. Once for iot-playground and once for the cloud. I was able to set up a new account from a different IP and get everything to work. Now...... is there any way I could get my current IP address "unbanned"?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 1 week ago #3819 by EasyIoT

rriss wrote: Ok... I figured out what I did wrong. I didn't realize you had to register twice. Once for iot-playground and once for the cloud. I was able to set up a new account from a different IP and get everything to work. Now...... is there any way I could get my current IP address "unbanned"?


After some time IP is automatically unbanned.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.184 seconds