internet connected switch (EasyIoT Cloud MQTT API)

4 years 8 months ago #2581 by whogarden
Hello,
It's exactly what I have done, but they where back.
So I just delete them 3.
Then recreate one module, then add it to my group (maison).
And I have 2 modules one in default and the same in my group.
I delete the module in default ...
When I start the esp, it tries to connect to ModuleId: 5
and crashes. restarts.... and never go further : "MQTT client id:18:fe:34:e6:7e:3b-c2"
(In the Sketch I put 3 like seen in the server).
It looks like something desynchronized.
??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 8 months ago #2582 by whogarden
One file : EasyIot_cloud_relay_pbld.jpg added.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 8 months ago #2585 by EasyIoT

whogarden wrote: One file : EasyIot_cloud_relay_pbld.jpg added.


That's not OK because you have exception. It looks like some people have problems with some ESP8266 modules. See comments under tutorial for solution.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 8 months ago #2605 by whogarden
Hello,
I found a pb with my 3.3V (not clean).
I go back to a strong 3.3V
Now no exception but I don't go further than :
Connecting to Livebox-3262
.........
WiFi connected
IP address:
192.168.1.17
Connecting to MQTT server
MQTT client id:18:fe:34:e6:7b:fc-29
connected to MQTT server


I used an other module, with the same messages.

Some pb with the server?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 8 months ago #2608 by whogarden
Same pb with 2 x esp01 from sparkfun and esp12 from china.
is it possible to test with AT commands?
(I am very newbe).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 years 8 months ago #2616 by EasyIoT

whogarden wrote: Hello,
I found a pb with my 3.3V (not clean).
I go back to a strong 3.3V
Now no exception but I don't go further than :
Connecting to Livebox-3262
.........
WiFi connected
IP address:
192.168.1.17
Connecting to MQTT server
MQTT client id:18:fe:34:e6:7b:fc-29
connected to MQTT server


I used an other module, with the same messages.

Some pb with the server?


I do not know what's the problem. It looks like you've successful connected to MQTT server, but then you need to get instance ID. I do not see this message. Server works fine without problems.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.218 seconds

Forum latest

  • No posts to display.