Help with 7.0 server (win)

7 years 1 month ago #1102 by 5546dug
Downloadediot server ver 7.0 for win ( I have 8.1 ), after extracting files, pc put all of them in" user" folder
all is good .
I Ran the program file from right click "admin" and got the black " dos" type screen
looks like it executed, but that was it, I thought I would get a windows type page like on the iot web .

I do not have a raspberry installed do I need this or what is the next step?
I seem lost

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 1 month ago #1103 by HarryDutch
Use http://localhost/ in your browser.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 1 month ago #1111 by 5546dug
Replied by 5546dug on topic Help with 7.0 server (win)
ok I'm there but what next ? what needs to download?
Think localhost is enabled through control panel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 1 month ago #1115 by EasyIoT
Replied by EasyIoT on topic Help with 7.0 server (win)

5546dug wrote: ok I'm there but what next ? what needs to download?
Think localhost is enabled through control panel


You should see EasyIoT web interface. Build sensors and add sensors to EasyIoT server.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 3 days ago #1636 by 5546dug
Replied by 5546dug on topic Help with 7.0 server (win)
I have updated to win 8.0 and when I run the file at dos prompt IIget dined access.
I belive the temp internet files were deleted but I kept the history and favorites when doing so Here is pic of the screen do you have ideas?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 3 days ago #1637 by 5546dug
Replied by 5546dug on topic Help with 7.0 server (win)
I should clarify

upgraded to ver 8.0 iot

I use win 8.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds

Forum latest

  • No posts to display.